Apel za pomoć u traženju Milene i Nevene Ilić

 

Mi, prijatelji majke Sanje Sukare i Milene i Nevene Ilić, odlučili smo napraviti ovu stranicu kao i sve ostale stranice na facebooku, twitteru i google+ kako bi pokušali pomoći majci u potrazi za djecom. Cilj svih ovih stranica nije samo potraga već i podrška, jer želimo da vijest da tražimo Nevenu i Milenu dospije do njih.

Djevojčice su odvedene prije više od godinu dana od majke, iz poznate okoline i od svoje obitelji i prijatelja i od tada se nisu javile. Ne zato što nisu mogle, već zato što im se ne dozvoljava! Odvedene su u Francusku, u sredinu u kojoj niti ne poznaju nikoga, niti znaju jezik, oteto im je svo poznato i drago. Možete li samo zamisliti kako li su se osjećale tada…….

Otac im vjerojatno navodi da ih je majka ostavila i da ih ne voli, no prema izjavama djevojčica dok su još imale kontakt s majkom mi znamo da se one majke sjećaju samo po dobrom i po ljubavi, njihove izjave od kada su pripale ocu su uvijek bile da jedva čekaju kada će ih sud dodijeliti majci jer s njom žele živjeti. Oni trenuci kada su bili s majkom na kratko su im bili dragocijeni, tada su mogle otvoriti dušu i ispričati sve što ih tišti.

Očito je da će ih otac primorati da daju lažne iskaze, što je dokazano ovim komentarom, postavljenim naravno s lažnog profila. Ovo je očigledna prijetnja i priznanje osobe koja je s djecom da će ih natjerati da kažu sve navedeno iz ovog komentara.

Prikaz_zaslona-3


Pitanje je – kako će ih natjerati? Kroz šta ta djeca uopće prolaze, vodi li itko od nadležnih službi računa o njihovom psiho – fizičkom stanju?


Zašto su prisiljene ovo prolaziti, koliko netko može biti sebičan da svojoj vlastitoj djeci oduzme djetinjstvo, obitelj, prijatelje i majku i sve što su poznavale i voljele samo da bi napakostio majci djece?
Pitamo sve vas, cijelu javnost, sve službe – ISKAZUJE LI SE OVAKO LJUBAV OCA PREMA DJECI???? JESU LI NJEGOV ČIN ODVOĐENJA DJEVOJČICA, ONEMOGUĆAVANJE SVAKOG KONTAKTA S MAJKOM I DRUGIM ČLANOVIMA OBITELJI I OVAKVI KOMENTARI DOKAZ LJUBAVI PREMA DJEVOJČICAMA ILI BESKRAJNI EGOIZAM?

Nevena i Milena vole i majku i oca, bez obzira na sve, i potrebni su im oboje, no otac je djeci uskratio prirodno pravo – pravo djece na majku i to isključivo zbog osobne osvete majci i zato što su djevojčice, kako su rasle, bile sve zrelije i sve spremnije na izražavanje svojih prava, što je vidljivo iz njihovih pisama, koja možete pogledati ovdje.

Majka će sada, po treći put podnjeti zahtjev za viđanje djece, ovaj put u Francuskoj, svi ti procesi jako dugo traju i zato je trenutno najvažnije da djevojčice saznaju da ih tražimo, da su voljene i da majka nikada nije i neće odustati od njih. Stoga vas molimo da podijelite bilo koji članak ili sliku o djevojčicama s ove stranice kako bi proširili vijest.

Svi oni koji su u mogućnosti pomoći, na bilo koji način, da djevojčice saznaju da ih tražimo – molimo vas javite nam se na bilo koji od sljedećih kontakata:

Facebook stranica: Traže se djevojčice Nevena i Milena Ilić – Sukara
Twitter: NevenaiMilena
Google+: Nevena Milena
Mail: nevenaimilena@gmail.com
Majka Sanja: sanja.sukara@gmail.com

Svima hvala u ime Nevene i Milene i njihove majke i obitelji!

Oglasi