Nakon 32 mjeseca prisilne odvojenosti – prvi susret djevojčica Nevene i Milene s majkom

 

Konačno je nakon 32 mjeseca prisilne odvojenosti u Francuskoj došlo do susreta majke Sanje s kćerkama. Susret je bio izrazito emotivan, za sve tri. Djevojčice koje prerastaju u djevojke su toliko poželjele svoju mamu da su to kroz ta dva sata zajedništva pokazivale na svaki mogući način.

 

milena mamanevena mamaMilena je obukla maminu jaknu, Nevena rukavice, sjedile su joj u krilu, grlile, ljubile…

 

 

 

 

 

 

Sanja

Uzele su joj svu šminku i sve što im je drago, Nevena je nacrtala mami srce na obrazu da pokaže svijetu svu ljubav koje imaju prema njoj. Pričale su o svemu i svačemu, većinom su djevojčice pričale, bile su jako uzbuđene i sretne.

 

 

 

 

 

 

Narasle su, postaju djevojke, vrlo su zrele za svoju dob, ali se osjeti da im je uskraćeno sretno djetinjstvo. Svakom svojom riječi i ponašanjem su odavale kroz što prolaze, ali odnos s majkom je ostao isti, čak i jači, kao i kakav su imale dok su bile zajedno. Ništa se nije promijenilo među njima jer je taj odnos između ove majke i kćerki prepun ljubavi, temeljen je na povjerenju, razumijevanju, bez kalkulacija i laži. Nisu ponovno uspostavile kontakt, jer su taj kontakt imale uvijek u svojim srcima, tu ljubav i povezanost nisu mogle promijeniti ni daljina, ni razdvojenost, ni vrijeme ni ljudi, jer je to pravi odnos čiste ljubavi.

Nevena ❤ Milena ❤

Oglasi