Uvjeti korištenja

Autorska prava
Stranica ZA MILENU I NEVENU ILIĆ (SUKARA) I PRAVA DJECE se sastoji od autorskih sadržaja kreiranih od strane uredništva stranice.
Stranica ZA MILENU I NEVENU ILIĆ (SUKARA) I PRAVA DJECE polaže autorska prava na autorske sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice ZA MILENU I NEVENU ILIĆ (SUKARA) I PRAVA DJECE.

Upotreba materijala
Sadržaj je namijenjen korištenju u privatne, ali ne i komercijalne svrhe. Ukoliko se sadržaj koristi ili distribuira u komercijalne svrhe, potrebno je prethodno zatražiti suglasnost uredništva stranice ZA MILENU I NEVENU ILIĆ (SUKARA) I PRAVA DJECE. Materijal se može koristiti isključivo uz dozvolu uredništva i u nepromijenjenom obliku s jasno navedenim izvorom i poveznicom na izvorni tekst stranice ZA MILENU I NEVENU ILIĆ (SUKARA) I PRAVA DJECE.
Uporaba i distribucija fotografija koje su privatno vlasništvo majke Sanje Sukare i koje su objavljene na stranici te su na njima prikazane maloljetne djevojčice Nevena i Milena je strogo zabranjen.

Kontakt se može ostvariti putem ove internetske stranice, Facebook stranice Traže se djevojčice Nevena i Milena Ilić – Sukara ili na mail: nevenaimilena@gmail.com

Oglasi